Soustředění 2024

Florbalový klub Florbal Jindřichův Hradec pořádá již 11. ročník tradičního Florbalového letního soustředění.

Akce je primárně určena pro členy Florba J. Hradec, avšak zveme na soustředění i hráče a hráčky z jiných florbalových subjektů. Díky této akci si mohou všichni účastníci/ce zdokonalit florbalové a pohybové dovednosti, poznat své spoluhráče/ky z celého jindřichohradeckého klubu, ale také najít nové přátele z dalších měst. Především každý dostane možnost naučit se nové florbalové dovednosti a možnost zdokonalit se v dovednostech stávajících. Zejména v týmech mladších žáků a výše jde o přípravu na další sezónu. Důležitými cíli našeho letního kempu jsou zkvalitnění práce trenérů se svými svěřenci, zkvalitnění přístupu k tréninku samotnými hráči a v neposlední řadě také stmelení celého našeho klubu dohromady.

Termín akce: 4.-9. Srpna 2024 (neděle – pátek)
Místo konání: Sportovní areál města Nová Včelnice, okres Jindřichův Hradec, ČR
Strava: Plná penze (snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře); Stravování bude probíhat v restauraci Jelen (250 m)
Ubytování: Sportovní areál Athena Nová Včelnice (pension + ubytovna přímo v areálu)
Tréninky: 2x denně v hale + venkovní program ve sportovním areálu (volejbalové + tenisové kurty, atl. ovál, fotbalové hřiště, běžecký tunel aj.)
Realizační tým pro každou kategorii: Hlavní trenér a asistent trenéra
Zdravotní dohled: Profesionální zdravotník
Sraz účastníků: 4.8. 2024 ve 14:00 hodin před sportovním areálem Athena v Nové Včelnici (Školní 469)
Konec soustředění, vyzvednutí účastníků: 9.8. 2024 ve 13:00 hod. na stejném místě jako je sraz účastníků.

Cena Letního florbalového kempu: 5 200 Kč. V ceně soustředění je zahrnuta kompletní strava a pitný režim (plná penze), veškerá tréninková činnost, materiální zabezpečení akce a personální zajištění akce vč. trvalého zdravotnikého dohledu. V ceně není zahrnuta doprava hráčů/hráček do místa konání akce.
Uzávěrka přihlášek: 10. 7. 2024
Termín zaplacení účastnického poplatku: 10. 7. 2024

Platba účastnického poplatku
Pomocí klubové členské sekce. Externí účastníci dostanou podklady k platbě emailem.
Platby účastnických poplatků: Nejpozději do 10. 7. 2024!

Upozornění:
V případě zrušení účasti na soustředění od 10.7. do 25. 7. 2023 činí storno poplatek 3 000 Kč, po tomto termínu do data zahájení soustředění 4 500 Kč. Ohledy budou brány pouze v souvislosti se závažnými důvody, jako je nemoc. V případě, že se hráč/hráčka se nedostaví na akci dle výše uvedených pokynů, nemáte na zpětné získání částky právo!

Co s sebou:
Kompletní florbalové vybavení (hokejku, oblečení do haly, sálová obuv), láhev na pití, kartičku pojišťovny, hygienické pomůcky vč. kartáčku na zuby, oblečení na venkovní trénink vč. vhodné obuvi, dále oblečení do přírody (nepromokavou bundu či pláštěnku, pevnou obuv), pyžamo, zábavu pro volný čas – společenské hry, fotbalový míč apod., kapesné dle uvážení, léky z chronické medikace (pokud hráč/ka užívá).

Pokyny k závazné přihlášce:
Členové klubu se primárně přihlašují skrze členskou sekci. Externí účastníci zasílejte přihlášku nejpozději do 10. 7. 2024 na mail manazer@florbaljh.cz.

Pokud bude cenu pobytu (nebo její část) hradit zaměstnavatel (např. z fondu FKSP), NIC NEPLAŤTE – vyznačte tuto skutečnost do příslušné kolonky v přihlášce a namísto kopie platebního dokladu nám pro vystavení faktury doručte spolu s přihláškou tyto údaje: fakturační adresu zaměstnavatele, IČO + DIČ a jméno rodiče nebo veškeré iniciály, které váš zaměstnavatel vyžaduje (např. Česká pošta a.s.).

Kontakty:
Jakub Šmíd, vedoucí a hlavní trenér soustředění
Tel.: 723 581 243, email: jakub.smid25@gmail.com