Klubová vize

Chceme poskytovat možnost rozvoje hráčům a hráčkám všech úrovní a kategorií a chceme poskytovat zábavu všem obyvatelům města

26_20230314_001920.png

Naše mise

Chceme být ekonomicky zdraví a rodinný klub, který sleduje nejnovější trendy a má touhu se posouvat. Chceme dát možnost sportovního a osobního rozvoje všem členům našeho klubu. Každému chceme ukázat cestu jak se posouvat a zlepšovat.

Naše hodnoty

Radost, Síla, Pracovitost, Tým, Respekt, Rodina

Radost - Radost je příjemná emoce, která vzniká po dosažení různorodého úspěchu. Nebojím se tuto emoci pouštět na povrch. Mám radost ze hry. Raduji se z každého posunu a zlepšení. Raduji se z každého úspěchu.

Síla - Přesněji vnitřní síla, která nás neustále motivuje k úspěchu a osobnostnímu posunu a to i ve chvíli, kdy se nedaří. Vnitřní síla nám pomáhá posouvat se neustále dopředu, abychom mohli mohli pracovat, dosáhnout úspěchu, zažít pocit radosti.

Pracovitost - Pracuji na svém zlepšení. Bez práce se neposunu dále. Odvádím maximální úsilí nejen v tréninku, ale pracuji na plno i v zápase a to především pro tým. Pouze pracovitostí můžeme dosáhnout úspěchu.

Tým - Tým je nadřazený všem jedincům v kolektivu. Každá moje reakce musí být dobrá pro týmový úspěch a celkové fungování týmu. V týmu musí pracovat jeden za druhého a společně chceme dosáhnout úspěchu. Jedině týmovou hrou lze dosáhnout úspěchu a radosti.

Respekt - Respektujeme spoluhráče, trenéry, rodiče, soupeře, rozhodčí a všechny ostatní účastníky akcí, kterých se účastním. Respekt je hodnota, která ke sportu neodmyslitelně patří. Respektuji své možnosti a dovednosti, které chci posouvat a rozvíjet. Respektuji sílu soupeře, abych mohl být sportovně lepší.


Naše vize

  • Chceme mít členy které bude sport u nás bavit a budou mít maximální podmínky pro rozvoj
  • Chceme poskytovat možnost rozvoje hráčům a hráčkám všech úrovní a kategorií. Chceme poskytovat zábavu všem obyvatelům města.
  • Na každém tréninku chceme mít maximálně vzdělané trenéry.
  • Chceme si zakládat na vlastní základně jak hráčské tak trenérské.
  • Chceme být klub s rodinnými vztahy napříč členskou sekcí. Chceme generovat maximální spolupráci mezi vedením, trenéry, členy klubu a jejich rodiči.
  • Chceme rozdávat radost a možnost sportovního vyžití všem obyvatelům města